ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
Нашата мисия
Нашата история
Сатянанда йога
Нашият екип
Мястото
Галерия
Курсистите за нас
 

Нашата мисия

Клуб „Йога и приятели” работи за съвременния човек в България. Хората идват при нас, за да повишат работоспособността на своя ум, да повдигнат духа си и да направят тялото си по-красиво и здраво. Те търсят откъсване от ежедневното поне за момент, напредват с удобно за тях темпо и с помощта на индивидуален учителски подход, и не на последно място държат методът за постигане на физическо и психическо здраве да е научно доказан и лесно приложим в днешните съвременни условия. На тях Клуб „Йога и приятели” дава възможност за среща и приятелство с хора, които са позитивни и приятелски настроени. За фирмите, институциите и неправителствените организации предлагаме занимания, които подобряват тонуса на хората и атмосферата в работната среда.

Ние практикуваме и вярваме в постепенния подход към запознаване и навлизане в практиките на йога за цялостно усъвършенстване и баланс във всеки човек. Ползите от нея са най-многобройни и осезаеми при посещение на курсове и поради тази причина те са нашата основна услуга. В допълнение Клуб „Йога и приятели” смята за важно изграждането на една социална мрежа, която да захранва с информация за семинари, лекции, литература и предмети, свързани с подобряване качеството на живот чрез йога.

Нашият клуб е на разположение за хората, живеещи в България – в началото в София, а по-късно и на други места в страната.

За да се осигури висок професионализъм и компетентност, учителите ни редовно посещават семинари и обучения по йога с лектори от международната йога сцена. Тъй като, обаче, професионализмът в йога, според нас, не е всичко, ние се стараем нашите приятели курсисти да усещат личното внимание, насочено към тях. В крайна сметка ние сме преди всичко хора.

В дейността си ние се ръководим от Сатянанда йога традицията, поднесена по ненатрапчив начин, както и от етичния и здравословен бизнес афинитет. Печалбата не е и няма да бъде най-важното за нас, но и не крием, че раздаваме себе си и от това живеем. Както във всичко, и тук трябва да има баланс.

В Клуб „Йога и приятели” се стремим да осигурим комплекс от високопрофесионално обучение в йога, приятна атмосфера, и най-важното ни предимство – индивидуално внимание и отношение към нашия курсист.

Научете повече за:

- нашата история - ТУК;

- предстоящите ни събития и курсове - ТУК;

- отзивите на наши курсисти - ТУК.