ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Лекция "Пролетно прочистване на вътрешното пространство"

16 април, 18:30 - 20:00 ч.

SWAN анализът е силна и достъпна практика за изследване качествата на личността и прилагането им в решаване на практически задачи.

Самото име SWAN е многозначително, защото от една страна то е абревиатура на четирите компонента на практиката (strengths – силни страни, weaknesses – слабости, ambitions – амбиции, needs – нужди), а от друга е наименование за лебед - птицата отличаваща се със своята мъдрост да отделя същественото от несъщественото или да проявява различаващата способност вивека.

Практиката е разработена лично от Свами Ниранджанананда и е съобразена с нуждите и възможностите на съвременността.


ЗА ЛЕКТОРА:
Мария Ченова (Дхармаджоти) е родена през 1960 година. Само 9 години по-късно тя започва да чете йогийска литература. През 1989 г. се включва в програмата по Сравнително религиознание в НБУ. Там чрез лекциите се запознава със Сатянанда йога и по-късно намира своя гуру Свами Ниранджананда Сарасвати.

През 2009 година Дхармаджоти е част от Gurucool, а след това има 2-годишно участие в саняски тренинг (СТ), ръководен от Свами Ниранджан. През март 2015 г. Мария Ченова се завръща отново от Индия след 4-месечен престой там и носи последни новини и вдъхновения от Сатянанда йога традицията.

В рамките на СТ тя е изучавала на базово ниво деванагри, слушала е лекционния курс на Свами Бодхананда Сарасвати за връзката между фонемите и графемите на азбуката деванагри и психологическите характеристики. Преминала е също учителски курс в Индия - YTTС. Интересите й извън Сатянанда йога са свързани със сферата на антропологията. Изучавала е иврит, семиотика на Стария завет, сравнително религиознание.

КОГА:
16 април 2015 г., 18:30 – 20:00 ч.

КЪДЕ:
Ул. Сердика 13, Бизнес център, вх. Б, София 1000, Клуб „Йога и приятели“

ТАКСИ:
8 лв. – при плащане онлайн (кликнете бутона „Запиши се“) до 12 април 2015 г.
12 лв. – при плащане след 12 април 2015 г.
Прeференциални пакетни цени вижте ТУК.

ЗАПИСВАНЕ:
Със заплащане на таксата:
- на място при нас на ул. Сердика 13, Бизнес център, вх. Б. Моля първо се обадете на тел. 0888 246 777, за да проверите свободните места и да осигурим човек от екипа, който да ви посрещне в залата в удобен час;

- онлайн през сайта ни до един ден преди събитието (кликнете бутона "Запиши се" ако е наличен)

!!! Местата са ограничени! Побързайте!