ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Есенен йога детокс - практически семинар

23 октомври - 25 октомври 2020 г., 20:00 - 17:00 ч.

Чистотата в тялото, ума, намеренията и усещанията е особено желана от хората, които работят за своето личностно израстване. Тя е нещо, което изисква вътрешна мотивация, решимост и дисциплина, за да бъде постигната чрез следване на целенасочени стъпки в живота. И йога от хилядолетия дава необходимото практическо знание за пречистване на токсините в нашите тела – физическото, енергийното, умственото и психичното.

Детоксикацията зарежда човек с енергия и решимост за положителен подход и намерение към живота, и повишава имунитета. Затова Клуб „Йога и приятели“ организира за всички стремящи се към повече чистота практически семинар сред природата в близост до София. На чист въздух, сред свежестта и зеленината на Лозенската планина ще направим заедно очистителните йога практики, наречени шаткарми.

Да оставим лошите впечатления, мисли и настроения. Да изчистим застоялото и негативното, и да си осигурим едно „подбутване“ към желаното от всеки състояние на повече щастие, яснота и решимост.

„... А сега кажете три пъти на ум Вашата санкалпа.“

Практическият семинар ще се проведе в центъра на Български червен кръст в село Лозен (НУЛЦ на БЧК), намиращ се само на 20-ина минути от София.


Програмата започва в петък (23.10.2020 г.) от 20:00 часа и завършва в неделя (25.10.) следобяд. Имаме късно освобождаване и ще решим на място кога точно да тръгнем обратно за София в зависимост от времето.


Пакетът включва:
• Йога програма, която ще подпомогне тялото, ума и психиката в процеса на пречистване;
• Използване на природната среда на планината, изпълнена с прана, и на изключително подходящия период в годината, съвпадащ с празника Наваратри – време, в което е особено подходящо човек до осмисли своята санкалпа и да я зареди с нова сила и решимост, а ефектът от всички практики е многократно по-силен;
• вегетарианска природосъобразна храна: 2 закуски, 2 обяда и вечеря в събота (на място има възможност да се допоръчва от менюто на ресторанта);
• 2 нощувки в стандартна двойна стая;
• ползване на голяма зала (когато времето не позволява да сме навън) с възможност за проветряване и дезинфекция с UVC лампи.

В пакета не са включени: транспорт и други разходи от личен характер.

Транспорт:
Може да дойдете с личен автомобил, с такси или с градски транспорт.
Ако имате свободно място в колата си и готовност да вземете някого с вас, моля заявете това при записването.
Има и градски транспорт до самото място – автобус № 5, който спира до метростанция Интер Експо Център при магазин МЕТРО на бул. Цариградско шосе, но потърсете разписанието му преди да разчитате изцяло на него.


ЦЕНИ за пакет с настаняване (2 нощувки):
- за човек при двама възрастни в стая:
Цена при РАННО ЗАПИСВАНЕ (вижте по-долу) - 215 лв.
Цена при РАННО ЗАПИСВАНЕ за притежател на клубна карта - 190 лв.
Стандартна цена – 250 лв.

- За човек при самостоятелно настаняване в стая:
Цена при РАННО ЗАПИСВАНЕ (вижте по-долу) - 255 лв.
Цена при РАННО ЗАПИСВАНЕ за притежател на клубна карта - 230 лв.
Стандартна цена – 290 лв.


ЦЕНИ за пакет без настаняване*:
*) В този вариант трябва да сте заели мястото си в залата в събота в 07:45 ч. сутринта. Храненето ви включва 2 закуски, 2 обяда, и една вечеря. Ако искате да направите всички очистителни практики е препоръчително да бъдете с преспиване.

Цена при РАННО ЗАПИСВАНЕ (вижте по-долу) - 171 лв.
Цена при РАННО ЗАПИСВАНЕ за притежател на клубна карта - 146 лв.
Стандартна цена – 206 лв.


РАННО ЗАПИСВАНЕ:
С плащане на таксата до 16 октомври 2020 г. включително.

Стандартно ЗАПИСВАНЕ:
С плащане след 16 октомври 2020 г.

Побързайте! Местата са ограничени.
Тел. 0888 246 777