ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Йога за пречистване и премахване на енергийните блокажи
Дали имаме енергия влияе на много неща – на характера, на настроението ни през деня, на отношенията с хората, на усещанията, които имаме. Организмът, умът ни всеки ден натрупва неща, които са излишни – токсини в тялото или в ума, под формата на негативни мисли и емоции, които не допринасят с нищо за благоденствието ни за в бъдеще. И за да не ги задържаме в себе си, а да се освобождаваме от тях, ни е необходима енергия, прана, жизнена сила. Тя е тази, която способства волята, действието, промяната, развитието на човека. Осигуряването на свободното протичане на тази енергия е основната задача на този курс.

Сериите Паванмуктасана 1, 2 и 3 на Сатянанда йога са изначални, основни и незаменими в премахване на енергийните блокажи, които често пораждат неразположения в тялото и духа. Осигурете си едно толкова важно състояние на чистота на енергийните си пътища чрез този курс. Както водата е основата на живота, по подобен начин пречистването на енергийните блокажи е основа за по-пълноценно живеене ден след ден.

Курсът е подходящ за всички нива на опитност в йога и ще включва асана (физически пози), пранаяма (дихателни техники), релаксации, медитации, мудри (психични жестове) и други според опитността на записалите се.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x