ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
   
Курс "Хармонизиране на женската енергия"
Йога е древна наука, но тя предлага практична и интегрална гледна точка в отговор на нуждите на жените и в съвременното общество, от всички възрасти - от юношеството до зряла възраст.

Този курс е специално предназначен за жени, които искат да научат повече за себе си и своето физическо, ментално, емоционално и духовно същество. За жени които искат да растат и да се развиват във всички периоди, роли и ситуации през които минават.

Съдържанието на курса - асаните, дихателните и медитативните техники, воденето на осъзнаване и релаксацията са подбрани специално по начин, който най-добре да действа на нервната и енергийната система и хормоните.

Йога практиките ще са специално насочени към облекчаване на проблемите при: менструация, ПМС, менопауза, депресия, безсъние, тревожност и храносмилане. Те ще са подходящи и като подготовка за бременност.

Независимо да ли сте начинаещи в йога, дали имате повече или по-малко гъвкаво тяло, дали сте напреднали - целта на курса е да създадем лична практика, която да можете да следвате самостоятелно продължително време. Това ще ви помогне да затвърдите положителните ефекти от практиката и те да станат част от живота ви.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x