ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс "Тийн йога - Йога предизвикателство за тийнейджъри" - ул. Сердика 13
Аз съм Вериана и ви предлагам едно предизвикателство: да се почувствате добре без телефон и интернет, откривайки самите себе си!

Има неща, които не се преподават в училище. Периодът на преход, в който се намирате, е изпълнен с емоции, често трудни за разбиране и контролиране. Започвате да се сблъсквате с много нови отговорности, очаквания и изисквания и това води до натрупващ се стрес.

В този ежеседмичен курс имате възможност да научите много нови неща за себе си и живота. Ще изследвате емоциите си, ще се учите да приемате себе си, състоянията и мислите докато сте в приятелска среда със свои връстници и се развивате чрез системата на йога.

Ето как: · Ще упражняваме различни йога пози, за да разберем по-добре тялото си – как функционира то, как се променя, как да се грижим за него и защо това е важно;

· Ще практикуваме различни техники за работа с ума и мислите – те ще ни помогнат да развиваме положително отношение, начин на мислене и да се концентрираме по-лесно;

· Ще се учим как да успокояваме съзнателно тялото, да се отпускаме и да си почиваме пълноценно;

· Ще се забавляваме и ще се смеем, докато създаваме нови приятелства.

От Вас очакваме: Да се чувствате комфортно; Да споделите преживяването с ваши връстници; Да създадете (йога) приятели; Да сте готови да научите повече за себе си; Да се забавлявате!

Подходяща възраст: 12-16г. възраст

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
Тези курсове се преподават от:
x