ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс по йога "Емоционалната интелигентност"
Емоционалната интелигентност в личен план е способността да разпознаваме, оценяваме и управляваме собствените си многообразни емоции. Колкото по-развито е това умение, толкова повече мислите и поведението също биват подвластни на него. Така се хармонизира цялостния ни вътрешен свят.

Емоционалната интелигентност обаче ни дава много повече от позитивна вътрешна уравновесеност – тя е това, което ни е необходимо за пълноценно взаимодействие с обкръжаващия ни свят. Развивайки способността да разбираме емоциите си и да ги управляваме, ние изграждаме способността си да разбираме чувствата у другите, тяхното поведение, мислене и действия. Тя е тази висша човешка способност, която прави връзката между личността и светът позитивна и пълноценна.

Съхраняването на йогийските техники за развиване на емоционална осъзнатост от древността, е доказателство, че нашите предци не само са разбирали важността на тази способност, а също така са я познавали и култивирали. А днес ние имаме привилегията да използваме опитността на хилядолетията като достъпни, систематизирани техники.

Курсът ще включва асана (физически практики), пранаяма (дихателни техники), релаксация и медитация.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x