ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс "Да живеем съзнателно"
Истинското преживяване за света навън се случва вътре в нас. Ние сме вселена от хиляди различни чувства, емоции, нагласи и мисли. Те ни бутат напред, те ни дърпат назад, те ни блокират и те ни извисяват.
И как да опознаем тази вселена и да я умиротворим?
Ключът е в едно умение – осъзнаването. Това е способността да наблюдаваме всичко случващо се навън и отвътре с яснота, разбиране и простота. Така развиваме качеството да правим изборите си напълно съзнателно.
Йога е науката за осъзнаването – за хармонията на живота. Не за някоя ефимерна хармония на вечно усмихнати и леко отнесени хора. А на тези стъпили здраво на земята и справящи се с живия живот. С нейните инструменти можем да се научим как да построим мост между двете половини на нашето преживяване – външния и вътрешния свят – и да заживеем съзнателни, с пълния си великолепен потенциал.

Курсът е с продължителност 5 седмици. Във всяко занимание ще се насочваме към различно ниво на осъзнаване, което ще се развива от практикуващите до следващия урок. Заниманията ще включват теория и практики като асана (физически практики), пранаяма (дихателни практики), медитация и други.
Курсът е подходящ също и за хора без никакъв опит с йога.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x