ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс "Въведение в Чакра садхана" (на англ. език)
Курсът е по „интегрална“ йога с акцент върху чакрите (енергийни центрове) и включва комбинирани, интегрирани йога практики с фокус върху различните аспекти и нива на човешката същност. Работи се не само с „физическото“ тяло, но и с енергийното, менталното, емоционалното, психичното и духовното „тела“ с цел балансиране и хармонизиране на различните аспекти на човешката личност.
Във „Въведение в чакра садхана“ акцентът във всички практики (асана, пранаяма, йога нидра, медитация) ще бъде върху чакрите (колела на трансформацията), по този начин задълбочавайки преживяването на това как чакрите въздействат на всичките различни нива и аспекти на нашето съществуване, ум и здраве. В тази подготовка за чакра садхана се въвеждат практики, които подготвят за пробуждане на чакрите, премахване на блокажи в чакрите и балансиране и хармонизиране на индивидуалните чакра системи. А с активизиране на чакрите човек става по-осъзнат. Техниките ще включват Чакра Шудхи, Чакра медитация и музикална медитация, Чакра Йога Нидра, Тратака с Чакра Янтри, и др.
Тъй като повишаването на осъзнатостта е ключово във всички практики, уроците са подходящи за всички нива, въпреки че основни познания на чакрите и Суря Намаскар биха помогнали, както и способността да стоите в седнало положение напълно неподвижно за период от до 30 минути. Всеки урок трае до 2 часа.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
Тези курсове се преподават от:
x