ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс "Йога за деца"
Йога е един забавен начин за децата да развият важни умения в подкрепяща, неконкурентна среда. В часа по йога няма оценяване за това как едно дете прави позата или играе играта. Целта на йога при деца не е да се направи позата перфектно, а да се поощри детето, вътрешната му сила и приемането на себе си. Тази подхранваща атмосфера насърчава децата да се отпуснат и да се забавляват, докато те развиват не само сила, координация, гъвкавост и равновесие, но и осъзнаване на тялото си, по-добро фокусиране и концентрация, самочувствие.

Един от основните принципи в йога практиката е уважение и почитане на себе си, на другите, на околната среда. В часовете по йога децата често тръгват на магически пътешествия по цял свят, имитират животни, превръщат се в растения.

Децата се учат най-добре, когато се забавляват. Така в часовете по йога се преплитат весели истории, песни, игри. Тук децата ще се запознаят с един забавен приятел – куклата Шушу Мушу, който помага на децата да изпълнят упражненията по-добре, да задържат по-дълго в позата и да повишат концентрацията си. От време на време Шушу Мушу решава, че ще поспи, точно когато е най-шумно в залата и тогава…..всички стават тихи и спокойни, за да му позволят да си почине.

Всичко това прави йога упражненията за деца много по-активни и атрактивни от йогата за възрастни.

Елате да се забавляваме!

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
Тези курсове се преподават от:
x