ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Английски чрез йога (необходима е консултация с учител)
АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЧРЕЗ ДРЕВНИ, ИЗПИТАНИ МЕТОДИ НА ЙОГА!

Ако искате да се научите да комуникирате и мислите на английски език в неформална и спокойна атмосфера тази методика ще Ви помогне да изразите себе си и своето мнение в чуждоезикова среда. В курса ще се тренират езиковите умения за слушане, говорене и четене с помощта на йогийски практики.

Иновативната комбинация е между най-новите тенденции в езиковото обучение и йога практики, доказали се през хилядолетията. Методът позволява задълбочаване на уменията за релаксация и концентрация, за да стане усвояването на езици неусетно и да носи удоволствие.

Релаксация, Концентрация, Сила на мисълта и Езикови умения - КЛЮЧ към УСПЕХ и УДОВЛЕТВОРЕНИЕ !

• ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБУЧЕНИЕТО: Модулно обучение Програмата е изработена в 5 модула за по-добро усвояване на езиковите структури и гарантиране на бърз и устойчив напредък в езиковото обучение.

• МАКСИМУМ ОБУЧАЕМИ: 10


КУРСЪТ ЩЕ СЕ ВОДИ ОТ ЛЮДМИЛА СПАСОВА - Магистър по Английска филология, Магистър по Индология, сертифициран преподавател от Bihar School of Yoga, India.

МЕТОДИКАТА НА ЙОГА ПРОГРАМАТА е подготвена от ТАТЯНА АТАНАСОВА, създател на Клуб „Йога и приятели“ и Интерактивна езикова лаборатория, опитен йога учител, завършила сертификационен курс по Йогийски науки в университета Bihar Yoga Bharati (BYB) - Индия, Магистър по информатика.

МЕТОДИКАТА НА ПРОГРАМАТА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК е подготвена от ДЕЯНА ИВАНОВА – Директор „Обучение“ в Училища за Европа, Магистър по английска филология, Магистър по методика на чуждоезиковото обучение.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
Тези курсове се преподават от:
x