ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Йога нидра
Въпреки че йога нидра е включена в повечето занимания, повечето хора забравят, че тя е важна и необходима практика. Този курс ще изследва различните форми на Йога нидра, различни техники за визуализация, както и важността на Санкалпа. В класа ще бъдат включени и подходящи асана и пранаяма (дихателни) практики.

Още за Йога нидра може да прочетете по-долу.

Какво може да ни възстанови от ежедневния стрес и умора бързо и ефективно, и да ни направи по-креативни? Един от най-ефективните и приятни методи, това е пълноценната релаксация с Йога нидра. При нея само 30 минути практика в легнало положение ще ви даде ефекта на 2 часа пълноценен сън.

Що е Йога нидра?
Спокойствието, според йога философията, може да се намери само вътрешно, то никога не идва отвън. И всеки, който иска да го има, може да го постигне с Йога нидра. Тя е мощна, но лесна техника, която ни учи как да релаксираме и как това да се превърне в едно преживяване. Йога нидра е систематичен метод за предизвикване на пълна релаксация и представлява вид медитация, която се практикува в легнало положение. Достъпна и приятна, тя често се превръща в любима практика за всички.

Чрез Йога нидра можем да постигнем освобождаване от вътрешното напрежение на всички нива - физическо, емоционално и умствено. Само когато постигнем отпускане и на трите нива, можем да постигнем истински релакс. А той далеч не е просто сън. Релаксация означава да бъдеш блажено щастлив.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x