ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
   
Пътища за себереализация
По какво си приличат духовните пътеки? И как те ни водят по един сигурен начин към реализация на нашата човешка същност? Това ще бъде основна тема на тази поредица от лекции и практики.

Тя ще ви преведе през приказния свят на медитацията. Ще ви запознае и с инструментите за медитация - мантра, мала, янтра, мандала, ища девата и психичния символ. Ще ви преведе през йогийски и тантрически методи за медитация, и накрая ще говорим за медитативните техники в древния свят: индуизма, будизма, зороастризма, християнството, суфизма.

И всичко това под вещото ръководство на свами Сатянанда и неговата книга "Сигурни пътища за личностна реализация", и нашите гидове – Дхармаджоти (лекции) и Атма Шуддхи (практики). Дхармаджоти е с академичен опит в антропологията и култорологията, и по конкретно в профила „Сравнително рилигиознание“. А Атма Шуддхи е един от най-опитните йога преподаватели в България.

Заповядайте и използвайте рядката възможност да усетите интелектуално и чрез преживяване, чрез проникновение истините в нашия път към себереализация.

Част от заниманията ще са изцяло лекционни с Дхармаджоти (Мария Ченова) и част изцяло йога практики, включващи асани, пранаяма, медитация и други с Атма Шуддхи (Татяна Атанасова).

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x