ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс "Интегрална йога"
Петте тела на човека според йога са физическото, енергийното, умственото, психичното и тялото на блаженството. За да преобладава здравето, хармонията, радостта у нас, то те трябва да са балансирани както сами по себе си, така и помежду си. Телата, и съответно човекът, функционират най-пълноценно когато те всичките работят в синхрон за постигане на по-пълноценен живот, а не.... „всяко да си прави каквото си иска“ – умът едно, а тялото друго например. :) Целта е спокоен фокус, единство, решимост, радост в живота в настоящия момент.

Така и вие в този курс ще работите за здравето и хармонията във вашите тела. Хубаво е, че всяко положително директно влияние върху едно от телата ви, например ефектът на асаните (физическите пози) върху физическото тяло, повлиява индиректно позитивно и на другите тела (асаните пораждат повече жизнена сила и енергия, по-спокоен ум и психика най-малкото и заради по-здравото тяло и липса на болежки, а от там и възможност за връзка с духовното след като тленните и останалите проблеми са намалели). А за още по-завършен и цялостен ефект Интегрална йога ще ползва различни йога техники за пряко въздействие върху всяко тяло по отделно, осигуряващо още по-голям общ позитивен ефект върху цялото ви същество.

В този курс ще се възползваме от автентичните и доказани практики на йога, за да внесем повече баланс в личността, тялото и живота ни. Заниманията ще разчитат на комплекс от асана (физически пози), пранаяма (дихателни техники), мантри, мудри, релаксация и медитация, за да хармонизираме и настроим тяло и ума ни за по-спокоен и съобразен с условията начин на живот.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
Тези курсове се преподават от:
x