ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Коледно йога парти - ул. Сердика 13

23 декември, 16:30 - 19:30 ч.

Здравейте, приятели!

По случай наближаващите празници, имаме удоволствието да ви поканим на едно необикновено и вълнуващо Коледно йога парти.

Събитието ще се състои с любезното съдействие на курсистите и водещите (Мария Ченова - Дхармаджоти и Татяна Атанасова - Атма Шуддхи) на курса по Раджа йога. Те решиха да посветят и да споделят финалното си занимание с всички вас. Всеки, който иска може да се включи съгласно програмата и възможностите си.

Единственото условие е да подготвите и да донесете подарък за някой друг от участниците. Така всеки ще може да си тръгне с подарък. Това е един чудесен начин да развиваме качествата на отдаване и приемане.

А ако някой реши да подготви и нещо за хапване, то нека да се свърже с нас като ни пише или се обади по телефона. Всички сте добре дошли да преживеем едно незабравимо и вдъхновяващо преживяване.

Ето и програмата:

16:30 – 17:30 ч. Подготовка за партито - една възможност за сева йога (служене на другите) - за всички, които могат да дойдат по-рано и да помогнат в украсата и организацията на партито;

17:30 – 18:30 ч. Време, посветено на общуването и изготвяне на коледна картичка до Свами Ниранджанананда;

18:30 – 20:00 ч. Заключителна част на Раджа йога курс (всички са добре дошли)

Не забравяйте да си вземете празнично настроение и позитивно отношение :).