ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Йогомания 10 - Късно лято 2015

18 септември - 21 септември 2015 г., 07:00 - 22:00 ч.

Здравейте, приятели на йога!

Идва месец септември, първият месец след лятото, който съдържа в името си буквичката „р“… Да, идва есента. Какво можеш да направиш ли? Можеш да се включиш в „ЙОГОМАНИЯ – КЪСНО ЛЯТО 2015“.

Това е един чудесен начин да удължиш лятото и то да продължи, докато се наслаждаваш на кристално чистата вода на Егейско море.

А като бонус – една възможност да се слееш с природата, практикувайки йога в непосредствена близост до морето. На самия плаж, където да увеличиш своята прана, докато вдишваш йодни пари по време на сутрешната пранаяма.

Ако искаш да пречистиш тялото, ума и душата си от всичко ненужно, можеш да опиташ шаткармите (очистителни практики) под ръководството на опитен учител.

Използвай възможността да се потопиш в една чиста енергийна среда чрез йога, природа и разбира се, безброй положителни емоции. Можеш да вземеш и приятели, тъкмо ще е още по-весело! :)


КЪДЕ:
Гърция, Халкидики, Касандра, Сивири


КОГА:
18 – 21 септември 2015 г.


ВОДЕЩ: ТАТЯНА АТАНАСОВА (карма санясин Атма Шуддхи)
Таня е основател и главен „двигател” на Клуб „Йога и приятели”. Тя е висококвалифициран преподавател, преминал успешно 4-месечено сертификационно обучение в йога университета Бихар Йога Бхарати (Индия). Таня практикува интегрална йога, основно Сатянанда йога от 2003 г. Има многобройни престои в ашрами в Индия и Гърция, участвала е в десетки йога-семинари в България и чужбина, както и в редица други мероприятия и лекции. Член е на Българско Сдружение Аюрведа.

Таня се отличава с изключителна отдаденост и топлина към своите курсисти, както и енергия, и гъвкавост не само на тялото, но и на духа. Притежава нестандартен, богат и извънреден житейски опит, цени чистотата у хората, обича да помага и да говори с тях. Като йога учител, тя е по-скоро с благ, отколкото със строг подход към всеки практикуващ. Качеството на йога програмите са гарантирани от нейния стремеж към постоянно усъвършенстване и подобряване състоянието на практикуващите йога курсисти, а учителското призвание носи в себе си по наследство. Богатият й професионален опит и образованието й са в областта на информационните технологии.


НАСТАНЯВАНЕ - по двама човека в стая:
• 3 нощувки в хотел Siviris Golden Beach.


ХРАНЕНЕ - вегетарианско меню и риба:
• 3 закуски;
• 3 вечери.


ЙОГА ПРОГРАМА – 2 сесии дневно:
• сутрешни йога класове;
• пречистващи практики;
• мантри и медитации;
• активна релаксация;
• ...........и още много други приятни преживявания.


СНИМКИ от други Йогомании – март 2012; май 2012; септември 2012; май 2013; май 2014; септември 2014


ТАКСИ УЧАСТИЕ (с плащане до 16.09.2015 г.):
195 лв. - такса настаняване и изхранване за участници в йога програмата
100 лв. – стандартна такса йога програма
90 лв. – такса йога програма за притежателите на клубна карта на Клуб „Йога и приятели“

Таксата за йога програма ако сте без настаняване и изхранване заедно с групата е 150 лв.


ЗАПИСВАНЕ:
Записването става с плащането на таксите най-късно до 16 септември 2015 г. на място при нас.

!!! Моля първо се обадете на тел. 0888 246 777, за да проверите свободните места и за да е сигурно, че ще има човек от екипа, който да Ви посрещне.


ТРАНСПОРТ:
100 лв. на седалка - осъществява се от фирма за лицензиран превоз на пътници „Хоризонт“ ЕООД. Отпътува се на 18 септември 2015 г. сутринта от София и се връщаме на 21 септември 2015 г. вечерта.

Местата за транспорта са ограничени и ако желаете да участвате и Вие е добре да побързате!

Ваканцията ще се осъществи при минимум 10 записани. Платено капаро не се възстановява.

При още въпроси, моля обадете се на тел. 0888 246 777.